Veel aandacht van media voor Henk Meijer op Aruba.

Henk Meijer cu rumannan Klaber_-15

Hoofdtrainer Henk Meijer was van 8 tot 23 December j.l. op Aruba om daar trainingen te verzorgen voor de Klaber broers (Zahyon, Jourde en Joshua).

Normaliter komen de broers Klaber in December altijd naar NL om in onze Dojang te trainen, internationale trainingskampen te bezoeken en aansluitend deel te nemen aan de Nederlandse Kampiuoenschappen die traditiegetrouw altijd in begin Januari worden gehouden.

Echter de Corona situatie gooide roet in het eten dit keer (alle trainingskampen werden geannuleerd, onze Dojang moest sluiten en ook de NK werd uitgesteld).

Vandaar dat Henk Meijer deze keer naar Aruba vertrok om de broers even weer onder handen te nemen, die hij sinds de start van de Corona situatie niet meer had gezien.

Dagelijks werd er specifiek op Taekwondo getraind in de trainingszaal in St. Nicolas (wat nog maar sinds kort op Aruba weer was toegestaan, daarvoor mocht alleen in de buitenlucht worden getraind).

Vanuit de media was er erg veel aandacht voor de aanwezigheid van Henk Meijer op Aruba, getuige de vele kranten en internet artikelen, radio intervieuws en TV opnames.

Erg leuk ,gezien het contrast met NL waar praktisch geen aandacht voor het Taekwondo is.IMG_0885

 

 

IMG_0886IMG_0887 IMG_0888

Henk Meijer cu Jorgy Mateo di 24ora-9Henk Meijer cu rumannan Klaber_-6 Henk Meijer cu Jorgy Mateo di 24ora-10 Henk Meijer cu Jorgy Mateo di 24ora-13e71c8547-0b97-4c0a-b551-8f3bf61aa878