Verslag Yoo Sin toernooi Nijmegen en Brussel Indoor.

IMG_3853

Zaterdag 8 Dec waren onze jeugdleden op 2 fronten actief ! Coach Kevin Yew was met 6 deelnemers op het jaarlijkse Yoo Sin toernooi in Nijmegen en Henk Meijer met Madelief Vonck en onze nieuwe lid Robin van der Heide namen deel aan het internationale toernooi Indoor Brussel !
In Nijmegen namen deel bij de pupillen Keith Yew en Joy van Leeuwen. Keith behaalde de 1e plaats in zijn klasse en Joy scoorde een mooie zilveren plak !
Bij de aspiranten namen deel Ravi Badhoe, Jesse Katuin en Zerahja Dalebout die alle drie Brons veroverden. Sil Bols deed mee bij de cadetten A.
In Brussel won Madelief haar 1e partij van Belgiƫ maar verloor haar halve finale nipt van de Almelose Voorderman (9-10) en moest tevreden zijn met Brons deze keer. Voorderman won het toernooi.
Robin tenslotte moest debuteren bij de junioren A en trof het niet, de sterke en ervaren Italiaan Giacomo was een maat te groot, deze won deze klasse met overmacht.
Voor dit jaar zitten de toernooien erop en we gaan weer verder volgend jaar te beginnen met de NK op 12 Januari in Den Haag.

IMG_3898

IMG_3896

IMG_3894

IMG_3828

IMG_3853

IMG_3835

IMG_3849