Onder leiding van Coach Kevin Yew trokken 7 deelnemers van de Taekwondo school Henk Meijer naar de 6e jaarlijkse editie van de Internationale Inde Pokal in het Duitse Eschweiler en dat waren Joy van Leeuwen. Luna van Leeuwen, Gabriella Davids, Keith Yew, Selver Osmanovic Semuel Yew en Indi Rozema.

Het toernooi kende weer een sterke bezetting en het bijzondere aan dit toernooi is dat er in alle categorieën ook naar het hoofd mag worden gespard , uiteraard wel met Hoofdbeschermer. Iets wat in Nederland en België verboden is .

De resultaten :

GOUD: Selver Osmanovic , die weer eens bewees ijzersterk te zijn in zijn klasse en overtuigend zijn zoveelste 1e plek veroverde in dit jaar . Bravo Selver.

Joy van Leeuwen domineerde ook haar klasse bij de cadetten meiden en won eveneens overtuigend haar beide partijen met mooie gevarieerde treffers!

ZILVER: Semuel Yew wist prima zijn 1e partij in winst om te zetten, maar gaf ietwat onnodig zijn finale partij uit handen . Toch weer mooie medaille voor Semuel .

Luna van Leeuwen won haar 1e partij gemakkelijk maar kwam in de finale net tekort en dus Zilver voor Luna .

Keith en Gabriella hadden helaas maar 1 partij en konden die niet in winst omzetten, dus beide 2e.

Indi verloor eveneens haar 1e partij in een poule met 4 deelnemers en was daardoor 3e.

Onze broeder vereniging Sidokwan uit Hoogeveen waren met een hele grote groep sporters aanwezig op de Inde Pokal en wisten zoveel medailles te scoren dat ze het Clubklassement wonnen Felicitaties hiervoor !!!

Volgend evenementen : Een grote groep deelnemers aan het Keumgang Toernooi in België op Zaterdag 13 April en op Zondag 14 April 8 deelnemers op het Open District Noord Stijltoernooi in Nijverdal . Zaterdag 20 April volgt dan nog de Twente Cup Jeugdtoernooi in Enschede.