Prachtige resultaten op het prestigieuze internationale CHALLENGE CUP 2024 op Zondag 3 Maart in het Belgische Tongeren.

De Challenge Cup was alweer bezig met zijn 31e editie, een toernooi die vast op de kalender van onze school staat en ook dit jaar stelde het toernooi ons niet teleur met ruim 600 deelnemers uit 10 landen en dus sparring wedstrijden op 8 velden tegelijk.

Ook deze keer weer sterke deelname en een prima organisatie. Complimenten weer eens aan organisator Bruno Graziano en zijn team.

Wat het echter voor ons nog veel mooier maakte was dat er uitstekend gepresteerd werd door onze 8 deelnemers met 3 x GOUD, 1 x ZILVER en 3 x BRONS.

GOUD 1 : Selver Osmanovic startte weer in een zeer grote poule en wist al zijn 3 wedstrijden in winst om te zetten en dus eiste hij zijn zoveelste gouden medaille op !!

GOUD 2 : Luna van Leeuwen die er weer eens flink op los knalde, na een wat mindere periode; met mooi Taekwondo naar goud.

GOUD 3 : Keith Yew, die momenteel in een heerlijke flow zit en er een patent op lijkt te hebben wedstrijden in de laatste seconden in zijn voordeel te beslissen. Zo ook op de Challenge Cup !!! Zijn derde toernooi overwinning al in dit jaar 2024.

ZILVER : Joy van Leeuwen. Met mooie gevarieerde technieken won ze twee wedstrijden en moest daarna in de finale wel de winst laten aan België.

BRONS 1 : Semuel Yew. Mooie winstpartij tegen Frankrijk en in de halve finale kwam hij net tekort tegen Griekenland.

BRONS 2 : Gabriella Davids. Eerst een prima en overtuigende winstpartij en in de halve finale net tekort tegen België.

BRONS 3 : Ilva Howard. Zeer sterke en ervaren tegenstander in halve finale die een maatje te groot was voor haar. Maar toch brons voor Ilva.

Roan Sahetapy kwam helaas niet door de eerste ronde heen maar deed het zeer goed.

Coaches Kevin Yew, Indi Rozema en Henk Meijer kijken met voldoening terug op de 2024 Challenge Cup die de verre reis meer dan de moeite waard was. Ouders dank voor de luide aanmoedigingen en ondersteuning.

Sidokwan Team weer dank voor de heerlijke samenwerking !!

Nog 7

Statistieken en advertenties bekijken

Bericht promoten

Alle reacties:

6060

Recommended Posts