2 Zilver en 1 Brons op 2e TTE Open in Leusden.

IMG_3622

IMG_3654

IMG_3655

Onderleiding van onze trainer en coach Kevin Yew,vertrokken 5 jeugd deelnemers naar Leusden om op zaterdag 27 Okt deel te nemen aan het 2e TTE Open toernooi. Vorig jaar op de 1e versie waren we ook al aanwezig.
Madelief Vonck haalde Zilver in de dames cadetten klasse A -51kg. Coach Kevin Yew keek met belangstelling uit hoe ze het zou doen in de voor Madelief hogere gewichtsklasse.
Madelief won haar eerste partij overtuigend met 10-4 van een Belgische tegenstander. In de finale trof ze de Ierse Rachel Kerr waar een gelijkopgaande strijd ontstond die Madelief kort voor tijd verloor met 9-10 door een strafpunt. Een sneu verlies maar waardevolle informatie verzameld in deze nieuwe gewichtsklasse.
Zilver was er eveneens voor Noëlle Dalebout in de dames cadetten klasse B tot 45kg. Zij won haar eerste partij van Bergaz uit Hoogeveen maar raakte daarbij geblesseerd aan haar enkel en kon daardoor de finalepartij niet draaien.
Brons was er voor Joy van Leeuwen bij de meisjes pupillen.
Ravi Badhoe ( aspiranten jongens B) en Sil Bols (cadetten jongens A) verloren beide hun eerste partij maar draaiden beide een goede wedstrijd en verzamelden ervaring die broodnodig is om succesvol te kunnen zijn op landelijke en internationale toernooi.

Felicitaties aan alle spelers en coach Kevin Yew. Ouders weer bedankt voor de ondersteuning en enthousiasme !