Wat een prachtige en succesvolle dag op Stijltoernooi in Enschede.
Zondag 29 oktober vertrokken we naar het sportcomplex van de Twente universiteit voor het Stijltoernooi van de regio Noord Oost .
Het werd een prachtige en zeer succesvolle dag !!
Morgens werden de cadetten en junioren wedstrijden afgewerkt waar we 3 deelnemers aan de start hadden n.l. Gabriella Davids en Luna van Leeuwen bij de cadetten meisjes B in een poule van 7 deelnemers en Caitlin van der Zee in de junioren Dames A .
Beide dames Gabriella en Caitlin scoorden een zeer mooi ZILVEREN medaille . Luna debuteerde op een Stijl Toernooi en haalde een verdienstelijk 5e plaats.
Middags waren de senioren aan de beurt .
Hier ook twee debutanten bij namelijk Roos Kelly en Tommy Zhou, die het beide top deden en GOUD binnen sleepten !!
Daarmee was de koek nog lang niet op want Justine Huisman won eveneens GOUD in de damesklasse A !!
Ook uitstekend voor de dag kwam Hazel Brunola, die ZILVER won bij de Dames A (andere klasse dan Justine )
Als klap op de vuurpijl werd er ook nog eens GOUD gewonnen bij de Team Dames onderdeel !!
Het team bestaande uit Hazel , Justine en Caitlin presenteerde twee mooie Taegeuks synchroon ( 6 en 8 wat dus ook een 1e plek opleverde !
Zo eindigde een ongekend succesvolle Taekwondo Stijl dag in Enschede met vele blije gezichten.