TTE Open 2023: Naar huis met eremetaal voor iedereen!
Zaterdag 21 Oktober was het weer zover! Het TTE Open in Leusden.
Het toernooi was bezet met 302 deelnemers uit diverse Europese landen. De sfeer zat er goed in met elkaar. En we hadden een super opbrengst aan medailles!
🥇🥇🥇Gabriëlla, Arda en Tommy waren goed voor een gouden medaille.
🥈🥈🥈Roan, Selver en Joy mochten een zilveren medaille omhangen.
🥉🥉🥉Thijs, Luuk en Semuel waren met elkaar goed voor een bronzen medaille.
Roan moest even op gang komen en won nipt zijn eerste wedstrijd. Dat gaf hem echter genoeg zelfvertrouwen om fantastisch te vechten in zijn tweede partij. Hij maakte makkelijk zijn punten en dat bracht hem naar de finale. In de finale stond Roan tegenover onze Arda. Arda wist goed het spel te spelen en had de overhand in de finale. Twee vrienden, twee teamgenoten, en soms is dat nog best lastig als je dan tegenover elkaar staat.
Goud voor Arda!
Er is goed gevochten. En we hebben alweer mogen smullen van Semuel Yew! Semuel is erg gegroeid in zijn kunnen. Samen met meester Henk heeft hij op nieuwe combinaties getraind en die kwamen dit keer goed aan. Nu is het wachten op dat kwartje, dat die de juiste kant opvalt. Voor nu nog even dik tevreden met brons.
Het was wel even balen voor Keith Yew. Hij had helaas geen tegenstander. Toch heeft hij nog wel een vriendschappelijke partij kunnen draaien tegen een jongen uit de Oekraïne. Het was een mooie partij die Keith met winst heeft afgesloten.
Dit keer was ons team ook versterkt met onze PR dames. Zij deden erg hun best voor de crowdfunding met verkoop van taekwondo kalender en bidons. De taekwondo kalenders, bidons en t-shirts gingen als warme broodjes. Mooi om te zien hoe iedereen meester Henk steunt!
Gelukkig houden wij van tradities. En tradities moet je in ere houden. En daarom als afsluiter van deze dag, met zijn allen, en met onze vrienden van Sidokwan lekker eten bij McDonalds.

Recommended Posts