Zaterdag 7 Oktober,  hebben wij met 13 deelnemers deelgenomen aan het Open Rosmalen toernooi in Den Bosch. Het was weer ouderwets vroeg opstaan, om 05.30 uur vertrokken wij met veel zin en in opperbeste stemming vanuit Groningen.
Het toernooi kende 318 deelnemers uit Nederland, België en Frankrijk.
Onze Joy van Leeuwen is uitgeroepen als TALENT van het toernooi! Zij mocht hiervoor een super grote gouden oogverblindende beker in ontvangst nemen! De bondscoach sparring, Rafik Zohri, van de Nederlandse Taekwondobond heeft Joy geobserveerd tijdens haar partijen en was zeer onder de indruk van haar timing, techniek en power. Joy vocht dan ook supersterke partijen en wist op makkelijke wijze in haar finale met een point gap te winnen. Dubbel 🏆🥇 voor Joy!
Selver Osmanovic heeft zijn ritme vanuit België goed vast weten te houden. Selver vocht goed, netjes en bleef ijzig kalm. Dat resulteerde in nog een mooie 🥇 medaille! Ook Luuk Greijdanus was goed op dreef! Dat hard trainen beloont is voor Luuk wel duidelijk geworden. Hij is enorm gegroeid en kickte zijn tegenstanders allemaal van het veld. Een mooie 🥇 medaille voor Luuk!
Ook een speciale vermelding voor Semuel Yew. Semuel vocht een prachtige partij. Wat een genot om hier naar te kijken! De hele trukendoos ging open in de finale. Er waren drie rondes nodig om te beslissen wie de winnaar zou zijn. Helaas voor Semuel viel het kwartje richting zijn tegenstander. Maar als je zo`n partij kan draaien als Semuel dan mag je supertrots zijn op jezelf! Een partij als deze kent eigenlijk geen winnaar en geen verliezer.
Er zijn ook nog zilveren en bronzen medailles meegenomen naar het hoge Noorden. Deze zijn behaald door;
🥈 Zilver: Arda Gulmez, Amira Hassan, Gabriella Davids, Justin Cisek, Robin Gök, Semuel Yew, Tommy Zhou
🥉Brons: Thijs Greijdanus
Roan Sahetapy, Yasmine Mohamed vielen helaas buiten de prijzen.
We willen vanaf deze plek ook nog de organisator William Verstappen heel erg bedanken. William heeft voor ons tijdens het toernooi statiegeld flessen en blikjes ingezameld en de opbrengst verdubbeld. Dit ten goede van onze inzameling voor de stamcelbehandeling van meester Henk.
Supertof om te zien hoe betrokken iedereen is en zijn best doet voor meester Henk.
Ook dank aan onze coaches Henk Meijer, Kevin Yew en Indi Rozema, en aan alle ouders die met ons zijn meegereisd om te supporten.
Het was weer een fantastische dag, en nu gaan we ons opmaken voor het volgende toernooi, het Open TTE Toernooi in Leusden!

Recommended Posts