Zaterdag 20 Mei werd in het Duitse Georgmarienhütten de 1e editie van de CHERUSKER OPEN gehouden. Met zeven deelnemers namen we deel aan dit Open Toernooi, wat tevens voor ons het laatste toernooi van het voorseizoen was.

Een prima georganiseerd toernooi met een sterke bezetting, waar we in de toekomst wel vaker naar toe zullen gaan ook al omdat de reisafstand heel acceptabel is.

Bij de aspiranten  (9 t/m 11 jaar)  namen deel Selver Osmanovic en Gabriella Davids. Selver verloor helaas zijn 1e partij tegen de latere kampioen in zijn klasse. Gabriella was weer in topvorm en veroverde de 1e plaats in haar klasse.

Bij de cadetten (12 t/m 14 jaar) waren aan de start Keith Yew, Ilva Howard en Joy van Leeuwen. Keith en Ilva streden beide voor wat ze waard waren maar moesten hun meerdere erkennen in hun Duitse tegenstanders. Joy won overtuigend en haalde haar zoveelste titel binnen.

Semuel Yew kon na lange afwezigheid ivm blessure eindelijk weer een toernooi draaien. Hij won zijn eerste partij overtuigend maar redde het in zijn 2e partij net niet, waardoor hij net buiten de prijzen viel.

Damian van Duivenbode startte bij de senioren heren A tot 58kg. Hij kwam ook in zijn eerste partij net tekort.

Samen met onze broeder vereniging Sidokwan Hoogeveen ( die prima oogstte in prijzen) was het een zeer enerverende en mooie Taekwondo wedstrijd dag in Duitsland . Als gast speler deed Yakub uit Servië op dit toernooi en haalde ook nog een 1e prijs bij de Cadetten A.

Henk Meijer, Kevin Yew en Indi Rozema zorgden voor de begeleiding op dit toernooi.

 

C 2 C 3 c 4 c 5 c 6 c 7 c 8 c 9 C1

 

Recommended Posts